tirsdag 30. juni 2009

Kilroy + Gouda = Sant

Etter selv å ha satt opp en liste over hva vi vil oppleve, dro vi til Kilroy travels i Oslo (kart) med et utkast til reise. Det viste seg at vårt første utkast var vel omfattende, og vi var nødt til å kutte ned. Dette for å i det hele tatt få mulighet til å fordøye opplevelsene, i tillegg til å slippe å bruke 10 måneder på flyplass, på vei til flyplass eller på et eller annet fremkomstmiddel. Den endelige reiseruten omfatter færre land, i tillegg til at rekkefølgen på ruten er logisk i forhold til flyreisene Kilroy kan tilby i sin pakke.

Vi har fått god hjelp av Mona på Kilroy Oslo så langt, noe vi er veldig takknemlige for. En av styrkene til Kilroy som vi ser det, er at de som jobber der har reist mye selv, og vet nyttige ting om reisen vi nå står overfor.

Reiseforsikring

Det viktigste vi tar med oss på tur er en god reiseforsikring. Vi hadde begge reiseforsikringer på hver vår kant fra før, og sjekket opp hvilke tilbud disse kunne gi på en lang reise. De fleste reiseforsikringer dekker i utgangspunktet kun kortere reiser på inntil 45 dager. Skal du reise lenger enn dette, må du tegne en utvidet forsikring som er av en helt annen prisklasse. Etter en liten sammenligning kom vi frem til Gouda Reiseforsikring. Denne ligger omtrent likt i pris med de andre tilbudene vi har hentet inn, men i motsetning til de andre dekker Gouda aktivitetene som vi har planlagt (dykking, fjellturer etc).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar