søndag 26. februar 2012

Tiden flyr når man koser seg!

Da er straks vår langhelg her på Beitostølen over og tiden har selvfølgelig gått altfor fort. Etter fredagens strabaser med alpinbakke, tacofredag og TV, har de neste dagene gått i om mulig enda roligere tempo. Vi har sovet til langt på dag både i dag og i går og gjort minst mulig. Vi kan jo late som vi har gått milevis på ski og bare vært sprek, norsk ungdom, men sannheten er nok mer at vi har vært dorske, halvgamle sofagriser.
Etter anbefaling fra mor/svigermor Marit, bestilte vi oss bord på Bar Kos lørdag kveld. Her fikk vi fantastisk mat - Per-Erik ørret og Kjersti kamskjell til forrett, mens begge sleiket tallerkenene etter reinsdyrbiffen deres til hovedrett. Nydelig var det! Etter det vurderte vi om vi skulle rusle innom en pub bare for å se andre folk, men vi kom fram til at vi trives så godt i hverandres selskap at vi dreit i hele puben og stakk "hjem". Etter et par timer på sofaen til andre halvdel av "Hver gang vi møtes" og ellers litt nerding på hver vår Mac, krøyp vi tidlig til køys i går også.
Dagen i dag har gått med til den fantastiske appen Draw Something, som alle som ikke har prøvd MÅ laste ned faktisk. Per-Erik heter "superik" og Kjersti "kjerstisin". Det er like avhengighetsskapende som Wordfeud! At dagens skitur gikk fløyten får vi bare leve med - det er ikke hver dag vi får oss nye hobbyer.
Det hender faktisk vi får litt tilbakemeldinger på at folk liker når vi blogger og det setter vi jo ekstremt pris på. Siden vi ikke ønsker å gjøre om dette til en hverdagsblogg og bare skriver når vi er på reise, sier det seg selv at det blir med ujevne mellomrom det skjer ting her på bloggen. Vi hadde egentlig avtalt oss i mellom at vi ikke skulle på noe utenlandsreise i år (utenom ny bøtekassetur med håndballaget for Kjersti), og heller spare penger til en større tur neste år, men som de rastløse globetrotterne vi er, kan det se ut som det blir en fin tur i april allerede. Men det får vi komme tilbake til om det blir noe av!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar