søndag 22. april 2012

Thailand ringte og ville ha oss på besøk

Tittelen er nok en sannhet med modifikasjoner, men uansett: VI SKAL TIL THAILAND!!! I morgen klokken "egentlig ikke så alt for grytidlig" er vi på tur igjen, og vi gleder oss som logrende bikkjevalper.

Målet for ferien sier egentlig seg selv når vi nevner destinasjonen. Vi skal til Koh Lanta, helt sør i Thailand, og her er det stort sett avslapping som gjelder. I tillegg er området et av Per-Eriks favorittdykkeplasser, så sjansen for at det ligger ei nydelig jente med mørkt hår og nylakkede tånegler på stranda på Koh Lanta uten en partner ved sin side er vel relativt stor. Partneren skal nemlig langt ned i vannet og se på fisk, O'lykke!

I vanlig bloggeånd skal vi forsøke å holde dere oppdatert med bilder og opplevelser underveis, med forbeholdet om at Thailand har internett om dagen (noe vi er relativt sikre på).

Reisen er som vanlig bestilt og fikset av Beck, og etter noen timer internettsjekking fikk hun tak i flybilletter og hotellovernatting på grensa til gratis. Plassen vi skal bo på er Lanta Castaway Resort, som per dags dato ligger på 3. plass på Trip Advisor.

Det er kun timer til avreise, det gledes. Det gledes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar