lørdag 27. november 2010

Til Paris i Voes fotspor

Oh yes, vi er på tur igjen! Det tok oss nøyaktig 30 minutter ut i første feriedag å komme i reisemodus igjen, og vi må innrømme: Det er vanvittig deilig!

Først av alt: Starten av turen har vært en parademarsj blant regionale og nasjonale kjendiser. Før vi så mye som hadde sjekket inn bagasjen på Gardermoen hadde både Anne B. Ragde og (onkel) Finn Jørgen Bjørnback vært i vår umiddelbare nærhet. Og tror du pinadø ikke selveste Voe, ja dén Voe som i Norges-mest-leste-blogg-Voe ikke bare satt foran oss på flyet, men i tillegg var vår fanebærer inn i Frankrike! Hvis vi hadde vært skikkelige bloggere, så hadde vi selvfølgelig tatt bilde av ryggen hennes, men på den andre siden, hadde en mann med bart og kamera fotografert ryggen til en 15 år gammel jente, ville han fort blitt stemplet som gris, noe vi ikke ønsket.
Etter en trygg og søvnig flytur, kastet vi oss i en taxi og fikk ekspressjekket oss inn på vårt hotell. Beck og Back rev av seg fillene, fikk på seg nye samt litt lip gloss og stormet mot Metroen. Grunnen var at Gausdalbandet Yoyoyo Acapulco spilte opp til dans i Paris torsdag kveld, og slikt må man jo ikke gå glipp av. Det skulle vise seg å bli vanskeligere enn først planlagt å komme oss på denne konserten. Første feilskjær var at kartet var feil, og vi startet med å reise til feil bydel. Der traff vi to jenter som var behjelpelige med å peke ut retning, og med ett var vi på Metrokjøret igjen.45 minutter ut i konserten, akkurat tidsnok til å høre siste låt stormet vi inn på La Fléche D'or, en gammel togstasjon som er bygget om til konsertscene. Der traff vi Arne Martin og gjengen som etter stengetid dro oss med på et hotellrom og spanderte vin og røverhistorier. Med andre ord en kjempekveld og en fantastisk start på vår lille ferie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar