lørdag 19. mars 2011

Allegro Hotel, Paris

Allegro Hotel ligger i 33 Avenue Du Docteur Arnold Netter, i område (arrdonissement) 12, nær Nation. Rundt hotellet finnes flere Metrostasjoner som effektivt tar deg rundt i Paris. Forvent store folkemengder i rushen.
Allegro er et av de hotellene som har hengt litt igjen i plysj- og messingtiden, men er velholdt og rent, med akkurat passe rom til en akkurat passe pris (til Paris å være). Vi betalte rundt € 340 for 4 netter på dobbeltrom (november 2010). Dette inkluderer en ekstremt enkel kontinentalfrokost, noe som ikke er verdt å benytte seg av i et strøk som bugner av gode brasserier og andre matplasser.

Hotellet skal få fire tomler opp for god service og tilrettelegging for oss. Som kjent er det ikke alltid like enkelt å gjøre restaurantreservasjoner på engelsk i Frankrike, og da er det kjekt med en resepsjonist som smilende hjelper til med telefonsamtaler og reservasjoner.
For å finne Allegro søkte vi på finn.no, som igjen tok oss til Skoosh, som hadde det beste tilbudet for oss denne gangen.

For hotellets hjemmeside, klikk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar