søndag 25. desember 2011

Du.. by the way, vi tar en liten ferie, vi!

Endelig! 25. desember 2011!! Ferietid!!! Dette har vi gledet oss til lenge, og vi føler selv at det er få som fortjener dette mer enn oss akkurat nå. Som vi har nevnt tidligere har høsten vært ekstremt hektisk for både Beck og Back. Beck har hatt en god treningsperiode, og bruker mye tid mellom to målstenger for Gjøvik HK (noe Back synes er skikkelig tøft). Back på sin side har brukt de fleste våkne timene i døgnet foran en dataskjerm enten på jobb eller hjemme.
Julen frem til nå har vært veldig avslappende. I går (selveste julekvelden) var vi i Totenvika og feiret sammen med hele Beck-familien inklusivt det nye utskuddet på familietreet, Oskar (9 uker i dag). Det var kjempekoselig, samtidig som vi fikk en positiv overraskelse i dag da vi kjørte til Gardermoen. Fra Totenvika til Gardermoen brukte vi i underkant av en time nå som den nye E6 er klar fra Minnesund. Ja, dette er litt regionale trafikknyheter, men for de ekstra interesserte kan vi også meddele at alle inn- og utfartsårer i Oslo fløt jevnt hele morgenperioden i dag.

Endelig har vi pakket kofferter igjen, og sitter i skrivende stund i Berlin, og venter på kveldsflyet til De Arabiske Emirater og Dubai! I Dubai skal vi kun bruke en liten dag før vi skal ut på et cruise som tar oss til Fujairah, Muscat, Abu Dhabi for så å ende opp igjen i Dubai. Båten vi skal gjeste er Royal Caribbean sin "Brilliance of the seas". En litt mindre båt enn den vi var på i mai 2010, men til Per-Eriks store glede er det mest trolig fortsatt stor buffé med tomatbønner og havregrøt, så da kan størrelse være størrelse.
På grunn av vår manko på fritid bestemte vi oss for å "lese oss opp" på turen ned. Et lite skudd for baugen var at det (tro det eller ei) var 1. juledag også på Gardermoen, noe som betyr stengte butikker og ingen reisebøker på oss. En liten fordel er at Lonely Planet har et godt utvalg av .pdf-bøker på sine hjemmesider. For en liten sum penge (ca USD 9, desember 2011) kunne vi kjøpe de avsnittene vi ønsket, og laste dem ned på vår kjære iPad. Enkelt? Enkelt!

Nå er det kun kort tid til de stenger Starbucks'en vi sitter på, så vi får flytte oss videre mot ferien. Vi holder dere oppdatert så fort vi har nett som ikke koster 300 kameler i minuttet.

Dagens sitat fra Kjersti, fritt tolket av Per-Erik (da er det kanskje ikke lenger et sitat, men samma det):
"Nå har vi veldig lang tid i Berlin, så alt vi gjør må vi gjøre veeeeldig sakte". En logisk ting å si, men dette er en setning som aldri har vært tatt i bruk hos BeckBack de siste månedene. Feriemodusen er på plass!

P.S. Marius, husker du å ta inn posten når du bor hos oss?
P.S. P.S. Tusen takk for alle gavene vi har fått. Vi gleder oss til å komme hjem og ta dem i bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar