onsdag 2. mai 2012

Late dager med "bassengsport" i Thailand

 
Et lite døgn igjen og så er det ubønnhørlig slutt på moroa for denne gang og vi må begynne på den lange reisen hjem. Heldigvis kommer vi hjem en gang i løpet av fredagen, så da får vi helga i Norge på å forberede oss på den harde hverdagen som kommer mandag morgen.

Vi har hatt noen fantastiske dager her på Koh Lanta. Kjersti er inne i sin 7. bok og Per-Erik har hatt tre dager med dykking. Siste dykkedagen hadde han også med kamera, så han kommer til å dele undervannsverdenen med oss uten gjeller her på bloggen i løpet av kort tid. En liten smakebit får vi allikevel i dette innlegget.

Utover lesing og dykking har vi stort sett nytt sola og slappet av. Når vi kommer hjem er det travelt på jobb for oss begge og Kjersti begynner oppkjøringa til ny håndballsesong, så en liten ferie for å lade opp var kjærkommen.

I dag tidlig var det litt grått i været, så etter frokost tok vi det rolig på rommet og ventet på oppholdsvær. Da det kom, satte vi oss på mopeden og reiste på oppdagelsestur på øya. Vi oppdaget ikke så veldig mye, men gøy var det. Per-Erik var trygg sjåfør (han har jo MC-lappen og er flink til å kjøre), mens Kjersti satt bakpå og fotograferte i fart. Det gikk sånn akkurat passe bra fotomessig. Et og annet "blinkskudd" ble det vel, men mest bomskudd. Vi kjørte ned til gamlebyen og rundt og oppigjen en annen vei. Per-Erik hadde sneket seg til en liten fototur på egenhånd for noen dager siden, så han fungerte som kjentmann i tillegg til sjåfør.

Nå er han forøvrig sendt ut på tokt for å skaffe mat. I dag er det "staff appreciation day" her på resorten, noe som går ut på at alle ansatte blir tatt med på noe gøy, får en fest og fri fra jobb. Søren meg ikke alle som behandler sine ansatte så bra! Uheldigvis så regnet det såpass i dag tidlig at de ikke kunne gjennomføre alle planene for dagen, men de fikk seg nå en fest. På grunn av dette er restauranten og baren stengt, så da må vi skaffe mat og drikke andre steder. Det skal nok gå bra, Per-Erik er som nevnt kjentmann. Kjentmann med tips fra lokale beboere til og med, så jeg er ikke bekymret i det hele tatt.

Etter take away på senga må det pakkes og ordnes til hjemreise. Vi drar ikke fra øya før klokka 14 i morgen, så vi skal utnytte de siste soltimene og ikke kaste bort de timene på pakking og rydding.

Nå kommer maten! Hurra!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar