fredag 2. april 2010

Late dager bak høye murer

Vi har ikke hatt så veldig "påskete" dager så langt i påska. Det er vel også noe tvilsomt om de siste dagene blir noe særlig gulere. Når sant skal sies har vi egentlig ikke gjort noe som helst, så nå sitter jeg og skriver om ingenting.
Denne øya består av utallige strender, mange småbyer og interessante steder. Vi har ikke opplevd noe av dette. Vi er på sydenferie, og har oppført oss deretter. Med unntak av en tur ut i båt for dykking og snorkling, og to dager på shoppingsenter, har vi kun oppholdt oss på området der vi leier rom. Begge to går fort lei av strand (dvs. sand), så vi har kost oss i bassenget og ved bassenget "hjemme", samt i hengekøya på verandaen. Når vi har fått ånden over oss har vi tuslet helt bort til butikken (sikkert 7-800 meter) og fylt på med Cola Zero og Kellogs K. Ettermiddagene og kveldene har vi tilbrakt enten med bildebehandling, internettbehandlig, kortspilling, matlaging og hele TO restaurantbesøk (er man økonomiske backpackere, så er man økonomiske backpackere). Vi har "storkost øss no helt innst i granskøvven" mye, om jeg kan få bruke den lokale vendingen. (Helt innerst i granskogen har ikke samme tyngde, føler jeg.)
I dag har det visst vært 1. april uten at vi har fått lurt så veldig mange (les: ingen), men takket være snille internettmennesker kan vi i det minste dekorere hverandres gårder i FarmVille med dopapir … Det skal sies at vi likte godt spøken i TA, der de skreiv at det de skulle begynne med gateskilt i Skien på både norsk og somalisk framover. Haha, tenker det var noen som satte morgenkaffen godt i halsen der.

Vi reiser i morgen tidlig til Caracas, og har bestilt oss et litt finere hotell nære flyplassen, slik at vi slipper å reise inn til Caracas by. Der er det litt skummelt, og vi liker ikke skummelt. To netter skal tilbringes ved en ny bassengkant, før snuta vendes mot Castros hjemland, Cuba. Der blir det høy sigarføring og mojitos i glasset!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar