tirsdag 6. april 2010

Villa del Sol, Isla Margarita, Venezuela


Første kvelden da vi ankom Villa del Sol, var det en energisk (på grensa til manisk) canadier som møtte oss. "Til høyre er det vanntank til venstre finner dere svømmebassenget, penger kan dere veksle hos oss, nei guri-malla vi glemte velkomstdrinken deres, kom med meg". Robert (som han heter) er en kjernekar som kan hjelpe til med alt mellom himmel og jord (og da mener vi virkelig alt). Villa del Sol er en fin oase med bevæpnede vakter, svømmebasseng, solstoler og kjempehyggelig betjening.

Isla Margarita kan vi ikke si så mye om. Iløpet av 13 dager, var vi omtrent ikke på utsiden av murene til vårt trygge, pene hostell. Men ryktene skal ha det til at det er endel fine strender her, byen Polamar (sjekk stave) har et par gigantiske kjøpesenter som er relativt billige (hvis du får vekslet med god kurs) og alkoholen skal visstnok være kjempebillig her (for de av dere som velger å reise jorden på tvers for å drikke dere skakke, kan vi anbefale Kina, Vietnam og Thailand som er vel så billige. Hvis du er i den gata kan vi imidlertid virkelig anbefale deg og heller bli hjemme).

I motsetning til mange andre plasser kom vi virkelig innpå betjening og andre gjester på Villa del Sol. Flere av gjestene på hostellet bor der på ubestemt tid (vi snakker her måneder), og de ni som jobber der er en håndfull karakterer. Robert som driver stedet og Amanda (hans sekretær og høyre hjernehalvdel) er begger pratsomme mennesker som er kunnskapsrike og interssante. For de som snakker spansk, kakler ei vaskedame rundt på området, som rører og vaser noe innmari.

Villa del Sol er en super plass hvis du er litt fleksibel, det vil si at du ikke bli grinete om strømmen går for et par timer, ikke blir ille berørt av å se unge damer smiske med sine sugar daddy's (KURSIV), og ikke blir redd de søte iguanene som fra tid til annen dukker opp. Hostellet kan tilby solsenger på stranda (Playa del Agua), solsenger ved bassenget, eh ... basseng, gratis trådløst internett, velutstyrt gjestekjøkken, TV med mange kanaler (inkludert voksenkanaler) og DVD-spiller med surround-anlegg og pengeveksling til en god pris. Vi bodde på hostellet i 13 netter og storkoste oss.

For hotellets hjemmeside, klikk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar