fredag 1. oktober 2010

For en fest!!

Som vi har nevnt tidligere, ble vi i mai kåret til delvinner i Norges beste reiseblogg, en konkurranse arrangert av Nettavisen, Reiser & Ferie og reisebyrået Ticket. Siden reisen vår var over på det tidspunktet tenkte vi noe sånn som "Det var jo kjempehyggelig, men siden bloggen heretter kommer til å bevege seg i sakte tempo (vi ønsket ikke at BeckBack Backpack skulle bli en hverdagsblogg, og med det fjerne seg fra meningen med bloggen, reise) er det vel ikke stor sjanse for at dette skal bli noe mer enn en delseier". Så feil kan man ta! I dag ringte telefonen til Beck, og andre enden kunne fortelle at vi er kåret til Norges beste reiseblogg. Dette er rett og slett Giga-Megakuli (siden vi er i bits- 'n' bytes-land)!!

Her er juryens uttalelse:
"Bloggen er velskrevet og morsom, har et flott og enkelt design, mange og gode bilder og innlegg i tillegg til at bildene er godt organisert. Bloggen gir reiselyst og er til nytte for leseren med blant annet beskrivelse og terningkast av overnattingssteder og morsomme innslag, som Mojito-guide på Cuba." Du kan lese hele saken her.

I morgen skal vi til Oslobyen for å møte konkurransens representanter, og motta premien som er et reisegavekort på 10.000 blankpolerte, norske kroner! Dette betyr mer reise, mer blogging og mange flere ferietimer sammen for BeckBack! SINNSYKT!

Vi vil gjerne få hedre to av våre favorittblogger Soletraveller og Anas Univers.

God helg alle sammen. Vi skal feire med rødbrus og riving av kjøkken! For en fest!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar