lørdag 2. oktober 2010

Fy fasán for en lørdag

Det har nå gått litt over ett døgn siden vi fikk gledesbeskjeden om at vi er Norges Beste Reiseblogg. Uten engstelse for å takke for mye, så gjør vi det igjen: Tusen takk til juryen, våre lesere og våre nå bunnskrapte sparekontoer for at dette har skjedd.

Backen dro til Oslo i går for å forberede overrekkelse. Han varmet opp med å rive 50% av et kjøkken, iførte seg sin kjære Hyggepiece (ja, han er kanskje tre år for sent ute ifølge de som kan trend og slikt, men makan til koseplagg skal man lete lenge etter) for så å redigere litt bilder. Becka på sin side hadde en firmamessig selskapelighet på Gjøvik, og kom med bussen til storbyen i dag. Sammen slo BeckBack ned resten av kjøkkenet, iførte seg finstasen og dro til Grünerløkka.
Vi hadde avtalt å møtes på Chillout, et reisesenter som ligger i Markveien 55, med Kilroy-reisedesk, kafé med fristende kanelsnurrer, stor reisebokavdeling og et godt utvalg av reiseeffekter. Her møtte vi Kjersti fra Reiser & Ferie og Kaja fra Ticket, to hyggelige jenter som disket opp med varm drikke til forrett, og et gavekort på 10.000 nystøpte, norske kroner til hovedrett og dessert. Vi ble sittende å prate med jentene en god stund, litt om løst, litt om fast og mye om reise.

Etter premieoverrekkelse, fotografering og kaffe gikk turen til Mito Sushi & Wok som ligger i Thv. Meyers gt. 85. De serverte oss et sushi-måltid som ga tre tomler opp, noe vi fint kan leve med.
Nå sitter/ligger vi i leiligheten i Oslo uten kjøkken og møbler, men med seng, arbeidspult, trådløst nett, iPad og laptop. Som en uoffisiell kåring av overnattingssted kan vi nok ikke gi plassen mer enn en og en halv BeckBack-stjerne, grunnet litt kummerlige kår, men vi kan i hvert fall kalle det hjemme.

Smågodt er deilig, sier Beck i en kommentar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar