tirsdag 5. oktober 2010

Hei, nye lesere!

Siden vi de siste dagene har hatt litt presse (Ticket, Reise & Ferie, Nettavisen, Adressa, Boarding), og muligens også kanskje har fått oss et par nye lesere, tenkte vi det var greit å presentere oss. I starten var det stort sett familie og nære venner som fulgte oss på tur, så vi så ingen grunn til å beskrive vår bakgrunn noe nærmere, men her kommer bittelitt info til dere andre.

Vi er Per-Erik Bjørnback og Kjersti Beck, derav det ekstremt fantasifulle navnet Beckback. Siden dette i all hovedsak er en reiseblogg, klang det fint å legge til Backpack i navnet også. Vi er forlovede, forelskede samboere, som overhodet ikke har penger igjen til å gifte seg - men Kjersti har ring!
Per-Erik:
* 28 år gammel fra Skien
* Grafisk ingeniør, med utdanning fra HiG.
* Jobber nå på Profilhuset Grafisk i Kolbu, og er en mester på logoer, design, kampanjeaviser og andre trykksaker, fotografering og den gode samtalen. Glad i lek og moro.
* Se www.stylebyperik.no for jobber han har gjort for tidligere arbeidsgivere som Sukker Design og Bjorvand og Skarpodde.
* Spiller bass, piano, trompet, fløyte, triangel, gitar og bongotrommer.
Kjersti:
* 31 år gammel fra Toten
* Har tidligere jobbet blant annet i Radio1 Trondheim, RadioAdressa og TVInnlandet. Har også 42 kamper for det norske landslaget i håndball, men er nå avdanket og lat. Jobber som superklubbsjef hos Torkehagen Sport på Gjøvik.
* Når hun finner det for godt skriver hun noen ord og legger ut bilder på minsinmening.blogspot.com, men det har ikke vært så ofte i det siste.
* Spiller på mange strenger, men ingen som lager musikk (parampisj)
Vi prøver så godt vi kan å svare på henvendelser angående reisetips og deler mer enn gjerne våre erfaringer. Vi kommer også til å publisere noen restinnlegg fra reisen, i tillegg til å blogge så fort vi er på farten/hjul/vinger/fjellsko.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar