fredag 24. februar 2012

Oval weekend på Beitostølen

Vi har bytte bolig for helgen, og heldige som vi var sto det en leilighet og ventet på oss på Beitostølen i går kveld. Det er flokketid, og vi nyter hvert minutt!
I dag tidlig (vel, alt er relativt: Ett hår i suppa er relativt mye, ett hår på hodet er relativt lite) tok Per-Erik heisen ned i første etasje og tuslet inn på Prix i joggebukse. Dette sier mye om både korte avstander og feriefølelse (det er andre gang i livet Per-Erik oppholder seg på utsiden av huset i joggebukse). Etter litt proviantering kunne han diske opp med stekte egg, villmarksbacon (vi er jo tross alt på fjellet selv om vi befinner oss midt i et leilighetskompleks) og tomatbønner (helt utrolig at han ikke har laget det tidligere. Det er jo på boks!). Frokosten ble fortært med panoramautsikt mot hytteheimen og skianlegget som ligger kun en liten Flo-pasning unna (haha, spøk med sport!).
Litt utpå fant vi frem snøbrett og nedoverski og fikk fikset oss et halvdagspass i bakken. Egentlig en helt grei start på en fantastisk helg. Ikke for aktivt, ikke for passivt. Det må kanskje nevnes at bakken(e) i sentrum av Beitostølen ikke er nevneverdig lange, ei heller spesielt bratte. Med andre ord ble det noen gode runder med cruising før vi svingte oss inn på Aasgaard Stogo, midt i bakken for litt forfriskninger, goood stemning og eksotisk postmoderne musikk vi alle kunne tekstene på (vel hvertfall 50% av flokken. Per-Erik kan jo ikke en eneste tekst!).
Nuh er det tacokveld på fjellet og "The Voice" på dumboksen. Vi krysser fingre for alle kjente og hilser hjem. Vi har det helt topp!

1 kommentar:

  1. Yay! Alltid så gøy når dere blogger! Ut å reis mer! :)

    Jeg kan heller ingen tekster, så føler med Per Erik, og imponeres av Kjersti! :)

    Break a leg - sier vi i mitt yrke, men det passer seg vel ikke akkurat når dere skal i bakken..hihi! Ha en herlig dag i alle fall!:)

    SvarSlett