tirsdag 10. juli 2012

Vi skulle ikke reise i ferien vi …

Overraskende nok var det i hovedsak oss selv vi forsøkte å lure med dette utsagnet. Planen vår var å pakke telt og regntøy, reise til Sverige og oppleve enten Camilla Läckberg sitt landskap eller Arn Magnusson sine stepper.

Men tilfeldighetene ville noe annet, og før vi visste ordet av det er vi altså i Bulgaria, – nærmere bestemt Balchik. Den koslige lille byen går rett ned i Svartehavet, og oppfyller alle krav til ferie: Sol, mat, AC på hotellrommet, treningsmuligheter og dykkemuligheter.

Grunnen til denne destinasjonen er lite planlagt og ganske opplagt. Per-Erik forsøkte å stå på sitt lenge (han er for tiden en sterk forkjemper av teltur og svensk landskap), men da det ble gjennomført et komplott mot han og ikke mindre enn tre damer la inn støtet for å få han med på tur ga han etter. At han nå slikker kampsårene sine i 32 grader med tre flotte jenter rundt seg mens havet bruser i bakgrunn gir på sett og vis en viss seiersfølelse, men uansett har han det ganske fælt (*knis*). Kjersti for sin del er inne i en god treningsperiode (og har vært der noen uker), så han har fortsatt en kamp å vinne: "Joggeturen den kommende uken er avlyst for min del, jeg ga jo tross alt etter og ble med på ferietur til varme og sol".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar