lørdag 28. november 2009

Hanoi Legend, Hanoi

Midt i gamlebyen i Hanoi ved siden av alle de andre backpacker-hotellene rett overfor en plass som selger ferskpresset juice og piratkopierte TVserier ligger Hanoi Legend.

Vi ankom hotellet etter tre uker i Kina, og var litt skeptiske til menneskeheten ettersom vi hadde blitt mye lurt den siste tiden. Dette utstrålte vi muligens så mye at resepsjonisten sa: "Det kan hende dere er blitt mye lurt, og vil muligens bli lurt i gatene i Hanoi også, men på dette hotellet lurer vi dere ikke på penger, kvalitet eller noe annet". Det stemmer hos Hanoi Legend. Det er et rent hotell med trådløs internett og frokost inkludert i prisen. Sengene er asia-harde og støyen på utsiden av balkongdøren er det ikke mye å gjøre med. Vi er godt fornøyd med oppholdet. Hotellet tilbyr også de mest vanligste turene som arrangeres ut fra Hanoi. Vi sjekket aldri prisen, da vi hadde lest at prisene som oftest er noe høyere på hotellene. Vi valgte heller å bruke Vega Travel til dette.

I umiddelbar nærhet ligger et sydende folkeliv. Hoan Kiem Lake som er et av Hanois turistmål ligger i nær gangavstand, i tillegg til postkontor, Water Puppet Show, internasjonal kino med engelsk undertekst, samt et utall restauranter og barer. Restauranttilbudet er stort, og man får kjøpt alt fra hamburgere til trad vietnamesisk mat over alt. Vi anbefaler å spise på Litle Hanoi 1 og New Day Restaurant som begge ligger i umiddelbar nærhet til hotellet

For link til hotellets bookingsider, klikk her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar