lørdag 28. november 2009

Våre liv er basert på feilaktige morsomheter!!

Da vi tidligere i dag satt på en takrestaurant å så utover Vietnam inntraff det utilgivelige. Nedenfor oss passerte et stort antall syklister tilsvarende illustrasjonen ovenfor. Et kort øyeblikk trodde vi at vi hadde gått opp feil trapp og endt i Kina igjen. Det var da Kjersti kunne forklare at vår felles barndomsgåte er basert på feil geografisk beliggenhet. Vi har alltid trodd at illustrasjonen var en kineser på sykkel sett ovenfra, men det er i Vietnam de bruker slike hatter! Vi vil med dette rette en liten klage til eldre søsken og andre som har bidratt til å forkludre våre oppvakte sinn med slik feilaktighet.

Til de som ønsker ketchupvitsen på et nytt nivå, prøv den på engelsk og du vil le til du triller av datastolen.

5 kommentarer:

 1. Det er heeelt feil, Kjersti. Det er en mexicaner som sykler ovenfra! ;)

  SvarSlett
 2. Haha, jeg forsto ikke før i fjor at det faktisk var Come on, catch up! Og ikke Kåmm ånn ketchup... ;) Håper dere har det fantastisk!
  Anne Helene

  SvarSlett
 3. Anette: mexicaner har ikke prikk på toppen, de har en liten ring som symboliserer sombreroen. Illustrasjonen viser en vietnameser (vet vi nå) :-)

  Anne Helene: Det er ikke lenge siden jeg forsto Ketchupvitsen heller. Vi har det utrolig bra på tur. Neste stopp, Thailand :-)

  SvarSlett
 4. Greit da, jeg gir meg... :P
  Og takk, er veldig fornøyd med familien min. Alt er bra her. :) Deg også, regner jeg med? ;)

  SvarSlett
 5. Her er alt vel, ja :) Vi koser oss i bøtter og spann!

  SvarSlett