torsdag 19. november 2009

Hold an Hai An, dette blir for drøyt!!

Først av alt til Skiensfolket pappa-Per, Bjørn-Erik og Jan Tore: Gratulerer med dagene deres i dag, i morgen og den 23. november.

Vi er nå kommet til Hoi An, ganske så midt i Vietnam. Bussturen var en noe spesiell opplevelse. En sovebuss bestående av alt for smale og korte senger for oss nord-vestlige mennesker. Per-Erik sov som en stein (som alltid), mens Kjersti lyttet og luktet seg gjennom 16 timer på buss.

Hoi An er en liten, stille by med flere skreddere enn politifolk. Alt kan syes her, til en billig penge, så vi skal muligens på en liten befaring i morgen. Sammenliknet med Hanoi, finnes det ikke trafikk og bilhorn her. Det er utrolig deilig å slippe tuting og roping i gatene (bare som en liten "Fun-Fact" så finnes det rundt 2.000.000 mopeder i Hanoi!!).

I dag har vi ikke gjort annet enn å sove og spise. Vi gikk en tur ned til restaurantstrøket som ligger langs elven i byen, fant en tilfeldig restaurant, bestilte biff i sur-søt saus og fikk hundekjøtt. Med det kan vi bekrefte at vi nå har spist hund (vi tok hver vår bit i håp om at kokken bare hadde byttet om biff og svin), men samtidig kan vi også bekrefte at vi ikke har spist det tidligere. Tanken på hva vi spiste var mer ubehagelig enn smaken, men det var noe med kjøttet som virkelig ikke stemte. Vi avsluttet måltidet med bananpannekake for å feire bursdagsbarna hjemme og i tillegg fjerne emmen smak i munn.

Heretter skal vi kun spise rødt kjøtt på tur, eller rett og slett bare bli vegetarianere!!

3 kommentarer:

 1. Skal dåke til Ho Chi Minh? Der er det uoffisielt ca 7.000.000 mopeder, hehe. Da va artig i trafikken der kan du sei:)

  SvarSlett
 2. gøy å lese. kan muligens være katt, da hund er eksklusivt kjøtt (fortalte de meg). hehe.. uansett; kos dere videre:) (Mango room...!) -ellenore.

  SvarSlett
 3. Gjett om vi skal til Ho Chi Minh. 7.000.000!! Er det mulig? Jeg betviler ikke, for det er ganske Texas her :-)

  Godt å få oppklart at det bare var katt vi spiste, haha. Litt uggent var det nå uansett. Men det var god juice på den plassen da :-)

  SvarSlett