torsdag 8. oktober 2009

Sheraton Resort, Denarau

Når man flesker til å bestiller et 5-stjerners Resort, vet man på forhånd at det ikke er noe å sette fingeren på, og der ble vi ikke skuffet. Sheraton Resort ligger i Denarau, vest på hovedøya, og er utviklet til å bli et rikmannsområde med flere hotellkomplekser som de velstående besøker. Det er et paradis, stranden er plettfri, maten er velsmakende og alt er tilpasset de behovene krevende gjester måtte ha.

Sheraton Resort er en av tre komplekser som ligger på rekke og rad. Som gjest har man mulighet til å benytte seg av alle fasaliteter som er blant disse tre. Du vil finne gode restauranter, ulike barer, treningssenter, golfbane, tennisbane, badebasseng, strandstoler i vannkanten og fantastiske strender. Frokostene består av en buffet tilegnet guder, med kokker som tilbereder pannekaker, franske vafler og omelett akkurat slik du måtte behage. En fruktkutter skjærer frisk frukt, og alle standard varmretter finnes i varme beholdere.

Hvis vi overhode skulle hatt noe å trekke på dette oppholdet måtte det være at det trådløse nettet som finnes på rommet er litt tregt, men med en slik setning beviser vi vel bare at vi ikke har store problemer i livet.

2 kommentarer:

 1. Good one!
  Awesome location and awesome set up.
  scuba gear package

  SvarSlett
 2. Amazing location and nice pics.. tell me where is this palace...so beautiful..
  Easy Purl

  SvarSlett