torsdag 8. oktober 2009

Hjelp, vi er smittet av liggesyken!!

Vi er nå ankommet Oarsmans bay Lodge, på øya Nacula, til et liv vi aldri har opplev tidligere. Allerede før vi landet på Fiji fikk vi høre om Fiji-time, som for oss barn av den stressende hverdag består av å gå for sakte, somle for masse, og nyte livet på en helt annen måte. I starten syntes vi det var å trekke begrepet Fiji-time noe langt da vi satt så godt som alene på en restaurant og måtte vente mer enn en time på mat, men vi har nå skjønt at vi er minoriteten, og at hverdagslivet vi er vant til hjemme gjør at vi får gjennomført masse, men til hvilken pris?

Her på Oarsmans bay har vi pent måtte jenke oss etter de retningslinjer som her finnes, og hør hva vi har å stri med: Frokost klokken 08:00 bestående av frisk frukt og toast. slumring i en hengekøye eller på en strand frem til lunch. Etter lunch er rommene rengjort, og det utvider slumremulighetene til senga på rommet om sola skulle bli for stekende. Vannet er en fargeforløpning fra dyp turkis til lysblått ispedd stimer av blanke fisker med sorte striper, eremittkreps og flyvefisk, og det er koselige 28 grader i vannet.

Hvis vi skulle ønske det, er det også mulig å melde seg på de daglige aktivitetene, men vi er liggesyke, og jobber med å kurere dette. Som et skrivende eksempel er dette innlegget komponert i en hengekøye mellom to palmer i vennkanten med stumpen i vannet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar