torsdag 14. april 2011

All in?? I'm out!

Da ble det dessverre slik denne gangen at NM i poker får gå sin gang uten at BeckBack er representert. Noen ganger må man bare si nei til ting. Enda vi klarte eliteserieopprykket med Gjøvik HK, var det denne gangen for mange ting som ikke klaffet.

Men, nå som jeg har dere her, kan jeg jo skravle i vei litt. Det har vært mye Per-Erik de siste dagene, så for å balansere litt kan jo jeg fortelle om våre reiseplaner i nærmeste framtid. Jeg gjør oppmerksom på at det i denne teksten ikke vil forekomme fullt så mange metaforer, bilder, anekdoter og svulstige formuleringer som den siste tids innlegg.

Vi vant jo, som noen sikkert husker, en konkurranse der norges beste reiseblogg ble kåret. Premien var reisegavekort fra Ticket til en verdi av kroner 10000. Denne premien ble det tidlig bestemt at skulle brukes til å kose oss litt ekstra. Vi har etter at vi kom hjem fra vår lange reise i mai i fjor stort sett hatt det travelt. Vi har startet opp i nye jobber begge to, og tatt på oss fryktelig mye for å spare opp igjen litt av de pengene vi brukte opp rundt om i verden. Dette har resultert i at vi rett og slett trenger en husmorferie. Vi måtte, på grunn av håndballsesongen og diverse andre forpliktelser, reise i påska og/eller uka etter. Vi ønsket oss sol, basseng, god mat, svenske reiseledere og helst ingen severdigheter, da det siste vi trenger er dårlig samvittighet for å ligge rett ut ei uke og spise oss feite(re). Vi ønsket heller ikke å reise så langt som til Thailand eller karibien for bare ei uke, så valget falt til slutt på Egypt. Der var det varmt nok. Vi var på Ticket og booket oss en chartertur - den første noensinne for min del, og alt var bra.

Så brøt opptøyene ut i Egypt, og med det kansellerte de fleste turoperatørene Egypt-turer fram til og med påske. Og vi var like langt. Turen vi bestilte gjennom Ticket var operert av Star Tour, og begge selskapene opptrådte meget ryddig. I løpet av et par dager hadde vi fått all informasjon om hva som var våre muligheter og rettigheter, og i løpet av et par dager til hadde vi pengene våre på konto igjen. Så var det å finne seg nytt reisemål da. Vi MÅTTE reise i påsken, både for kropp og sjel, og med våre spesifikke krav var det egentlig bare Kanariøyene igjen. Denne gangen bestilte vi selv gjennom nettsidene til Apollo. Lanzarote, charter, all inclusive, 5 basseng og (nesten) helt sikkert svenske reiseledere! Hit skal vi. Fra langfredag og ei uke fram i tid. Det blir nok helt OK.
Vi skal selvfølgelig gjøre vårt aller beste mellom soltimer, lekestunder i bassenget og isspising for å få kloret ned et par blogginnlegg - i alle fall få vist dere noen bilder, men vi kan ikke love noen ting. Det kan jo bli for slitsomt ...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar