onsdag 20. april 2011

Palmyra Golf Hôtel, Cap d'Agde

Tidvis luksus ønsker deg velkommen på Palmyra Golf Hôtel. Golf til mor/far og spa til far/mor. De kan smykke seg med fire stjerner, som et av få hoteller i Cap d'Agde. Det er så absolutt ikke noe å utsette på komplekset, men det er nå en gang slik at man blir blendet av stjerner, og da blir fallhøyden større.
Hotellet er finfint, rent, stort, har egen restaurant, room service, et utall kanaler på flatskjermen, myke senger, enkelte engelsktalende resepsjonister, badebasseng, god frokost, golfbaner så langt øyet kan se og treningsanlegg. Problemet er bare at jeg blir så urettferdig i min bedømmelse når jeg ser disse 'fordømra'de' stjernene.
Prisen på rommet jeg hadde var € 130,- (april 2011), og slik vanligvis reiser ville vi nok funnet et billigere hotell i Cap d'Agde, og brukt mellomlegget på tull og fanteri i stedet. Men for å presisere; skal du spille golf, eller unne deg litt ekstra er dette virkelig plassen å bo i Cap d'Agde. Gratis wifi på hotellområdet ble godt mottatt av bloggeren, og totalopplevelsen var god.

Palmyra Golf Hôtel
Avenue des Alizés
34300 Cap d'Agde
www.palmyragolf.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar