onsdag 20. april 2011

Hotel des Poètes, Béziers

Godt plassert midt i sentrum av Béziers ligger Hotel des Poètes litt bortgjemt, men for plassering og pris så er det verdt å lete litt. De fikk april 2011 et flunkende papirbevis på at de er et at de best rangerte hotellene på Tripadvisor, noe som for oss backpackere er et viktig og godt bevis.
Rommene er rene, lyse og fine, "alt" ligger rett rundt hjørnet, og i informasjonen er de veldig behjelpelige med å fortelle om alt som skjer i Béziers. På motsatt side av hotellet ligger en liten park som blir benyttet flittig av Béziers' befolkning som lunchsted og "soverom" (for de litt mindre heldige).
Også denne plassen bodde vi kun én natt, så noe stort inntrykk fikk jeg ikke, men jeg hadde ikke hatt betenkeligheter med å bo på Hotel des Poètes neste gang vi ferierer i Béziers. Prisen her er en viktig faktor. Som vi fant ut på vår lange reise, så er det bedre å bo på et litt dyrt hostel enn på et ekstra billig hotell. Selv om Hotel des Poètes skryter på seg 'Hotel' i tittelen, så er det mer for et eksemplarisk hostell å regne. Et hostell for både eldre og unge. Rommene ligger fra € 45 - € 85 (april 2011), den siste prisen er for et familierom med plass til 4 personer. Rommet jeg bodde på kostet € 60, og hadde twin bed, et lite bad, og god plass til koffert, men ikke stort mer. Med andre ord perfekt, da Béziers er en by som har mer å tilby enn innsiden av et hotellrom. En annen fordel er at hotellet har god wifi-dekning og raskt nett.

Hotel des Poètes
80 Allées Paul Riquet
34500 Béziers
www.uk.hoteldespoetes.net

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar