mandag 15. februar 2010

Bella Vista Village, Buzios

Vi ankom Buzios sent på kvelden, og valgte å ta taxi til Bella Vista. LURT! Som navnet tilsier er det god utsikt, og slikt får man på toppen av åsen. Det hadde nok fort blitt amper stemning i troppen hvis vi i de mørke timer hadde marsjert på lykke og fromme i Buzios' bakker. Nå skal det sies at det kun er fem minutters gange inn til sentrum, men det kunne vi ikke vite den første kvelden.
Bella Vista er drevet av et eldre ektepar, som snakker flytende portugisisk og spansk, men ikke engelsk. Kjersti har derfor fått brynet seg på grill- og overnattingsspansk, og har fungert som tolk for oss og andre gjester. Det skulle vise seg at Kjersti var best i spanskklassen, men med tanke på at Per-Erik og hans semre språkøre var klassekamerat sier det vel egentlig ikke så masse.
Rommene er små hytter rundt omkring i hagen, noen med små kjøkken og kjøleskap, andre helt enkle, uten tilleggsfasiliteter, men alle rom har eget bad, og de fleste har til og med varmt vann. Vi hadde den enkle sorten, men betalte heller ikke all verden (NOK 265,- per natt). Midt i hagen finnes et fellesområde med grill, gassbluss og en vask. Her serveres frokost som ikke er inkludert i overnattingsprisen (koster NOK 48,-), eller du kan lage din egen mat. Det utstyret du måtte trenge finnes på kjøkkenet og lånes villig ut. I fellesområdet skal det også finnes trådløst internett, noe som er en sannhet med modifikasjoner. Vi er ikke helt sikre på om vi kan laste plassen eller landet for drit dårlig oppkobling.
Hadde vi dratt tilbake til Buzios ville vi sikkert valgt plassen på nytt. Den ligger litt på utsiden av sentrum, slik at man kan gå fra bruket når man måtte ønske det. I tillegg er det veldig fin utsikt over havet med alle cruise-skipene og en deilig bris i varmen.

For hostelets bookingsider, klikk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar