fredag 12. februar 2010

Om frisørtimer og avlyste fjellturer

Dere har kanskje fått med dere at det har vært litt værkaos i Peru og i nærheten av Machu Picchu. Alt vil bli bygget opp igjen, men vi skulle egentlig dit nå allerede i begynnelsen av mars, og det ble litt i tidligste laget. Vi har nå fått den informasjonen vi trenger fra GAP (turarrangør) og Kilroy (vårt reiseselskap) i forhold til våre rettigheter og har bestemt oss for å avlyse Peru-turen. Vi får ta det igjen seinere. Vi må da bytte til en annen tur fra GAP(de har veldig mange, så det skal gå greit), og får tilbakebetalt mellomlegget om den nye turen er billigere. I tillegg hjelper Kilroy oss med nye flybilletter for den summen vi allerede hadde kjøpt for, da det ikke lenger er noen grunn til å fly til Lima i Peru. Det ser ut som alt ordner seg på best mulig måte for oss, vi må bare finne ut hvor vi har lyst til å reise i stedet. Luksusproblem egentlig det da. Akkurat nå heller vi mot en tur som går mellom Buenos Aires i Argentina og Santiago i Chile, og kanskje også en rundtur på Cuba, men ingenting er bestemt.

Mye viktigere enn dette, er at Per-Erik har i dag klipt seg kort! Han har vært hos Kjersti-frisøren og ga henne full bevegelsesfrihet fra nakken og opp. Hihi, det klarte ikke hun å si nei til, for å si det sånn. Problemet var at den ekstremt billige klippemaskina Per-Erik hadde kjøpt på en eller annen Nille sluttet å fungere relativt tidlig, og vi kun hadde ei lita neglesaks til klipping. Redningen ble Kjerstis epilator (hårnapper, se julefilmen), som også har et klippehode man kan sette på. Sveisen ble til litt sånn etterhvert, men vi er begge enige om at resultatet ble over all forventning. Nå kan endelig den grønne capsen han har bodd i de siste månedene få hvile. Kjerstis betaling ble en time på den lokale internettcafeen forøvrig. Billig hos frisøren her i Sør-Amerika.

Dette er den siste dagen vår her i Buzios, hvor vi virkelig har storkost oss. I morgen tar vi buss til Rio og karnevalet er rett rundt hjørnet. Vi har booket oss et litt mer standsmessig hotell for vår uke i Rio, så det er nærliggende å tro at vi endelig får ok internett igjen. Treningsrom er det også, så vi får holdt vedlike formen vi skaffet oss i São Paulo.
I går kveld tok vi farvel med Reece og Cassie for denne gang, men vi kommer nok til å treffe på de i Rio. De har dessuten tenkt å reise til Norge og bo der noen måneder, så ølen vi tok på Brigitta´s guesthouse var kun for på gjensyn.
Og dette er visstnok en ganske populær lek blant biller i Brasil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar