tirsdag 9. februar 2010

Stille før stormen

Det er litt stille fra oss om dagen, mye på grunn av meget treige internettlinjer. Ikke det at vi driver med så mye som er verdt å rapportere om heller, men her er nå et lite livstegn.

Vi er som nevnt i Buzios, en liten halvøy ca 3 timers busstur fra Rio de Janeiro. Her lader vi opp til den store karnevalsopplevelsen med litt strand, mye mat og godt selskap. Vi har møtt et par fra Australia og et fra Danmark her på hostellet, så i morgen blir det grillparty og øl i hagen der vi bor. Det blir koselig.
I dag har vi vært et par timer på stranda, spist nydelig fisk, spist nydelig is og Per-Erik har vært på Kjerstis spanskskole. Han har nå lært seg å si ja, nei og "det er bedre med en fugl i hånda enn ti på taket", så dette kommer til å gå lett som bare det. Ellers har vi sittet noen timer nå på kvelden i felleshagen og skravlet med våre nye venner. Faktisk skravlet så høyt at vi fikk klage fra en litt eldre svenske som bodde i nærmeste hytte, så vi føler oss skikkelig unge og rebelske.
Ord og navn kan ofte være barnslig morsomme, slik som på denne båten. Det skulle vise seg å være flere av dem, både II, III og IV. Godt det ikke er Honda som importerer disse båtene til Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar