mandag 1. februar 2010

Fine fine Parati

For en fantastisk helg, i fantastiske Parati, med fantastisk følge. Vi koser oss så grusomt masse i hverandres selskap at det sikkert er på grensa til provoserende. I går var vi bare rolige, verdensvante globetrottere som fant en strand, satt under en parasoll og drakk en light-brus mens andre slikket sol. I den forrige setningen er det kun en delvis sannhet. Vi satt under parasoll (en god stund), da vi var så idiotisk solbrent at vi ikke kunne vært ute i sola, og etterhvert gjorde vi som som de andre, og la oss ned og lot oss steke mer. Badet gjorde vi også, men som avkjølning er vannet bare en umiddelbar løsning. Det er helt latterlig varmt her, så vi er egentlig gjennomvåte om vi er på stranda, i vannet, på rommet eller i butikken.

Sykkel er blitt vårt fremkomstmiddel under dette oppholdet, og det er helt supert. Det tar rundt ti minutter å komme seg fra hostelet til byen, noe som er en fin tur for oss som er topptrente. Byen er fortsatt like sjarmerende, menneskene like smilende, og gatene like smale.
I dag har vi hatt en rolig dag, gjort litt research om Ihla Grande som er vårt neste mål, redigert litt bilder, svettet, spilt litt nettpoker og hørt lydbok. Har også vært en liten tur på butikken og handlet det nødvendigste (Cola Zero og fløtekarameller), og en liten tur og spist. Spisestedet Café do Canal ligger som navnet antyder nær elva, men at de serverer matporsjoner i alen og smørpund var det ingen som hadde fortalt oss. Vi fikk latterlige mengder mat for en liten sum penger, og godt smakte det også.
Resten av kvelden i kveld har vi ligget foran vifta på rommet eller i nærheten av svømmebassenget. Vi har det så grusomt varmt vi. Hvordan står det til i Norge?Her er forresten et helt random bilde av noen litt store meloner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar