fredag 26. februar 2010

Argentina er inntatt

Vi pleier jo å lage et innlegg hver gang vi reiser til et nytt land, med en passe fancy kartskisse laget av Per-Erik og noen avsluttende ord om hvordan vi har hatt det i landet vi nå forlater. Vel, denne gangen glemte vi det. Men, bedre sent enn enda senere som Kjerstis gamle lærer på ungdomsskolen pleide å si.

Vi er altså i Argentina! Nærmere bestemt i Buenos Aires, i bydelen Palermo, som er litt som Grünerløkka i Oslo. Herlig, med andre ord. Vi skal være her fram til den 5. mars. Fra og med den datoen til og med den 17. er vi på gruppetur med GAP fra Buenos Aires til Santiago i Chile via sørdelen av begge landene. Denne turen har vi fått bekreftet i dag, etter at vi valgte å bytte bort turen vi opprinnelig skulle på til Peru. Vi fikk denne turen og en åttedagers tur på Cuba for samme prisen, så vi klager ikke vi :)

Brasil er altså et tilbakelagt kapittel. Vi tilbrakte rundt fem uker i dette enorme landet. Første dagene var, som mange av dere fikk med dere, en ren treningsleir. Beckback Sixpack var mer eller mindre vellykket, men gjorde sitt til at vi ikke så en døyt av Sao Paulo. Etter det hadde vi fantastiske dager både i Parati, på Ilha Grande og i Buzios, før Rios storslagne karneval var over oss. Siste stopp i Brasil var Foz do Iguazo, og også her ble vi imponert. Brasil var veldig gøy, men ganske mye dyrere enn resten av landene i sør-Amerika, så nå koser vi oss med Argentinas fantastiske priser, herlige biffer og mer behagelige klima. Og i den herlige leiligheten vi har leid. Nevnte vi at vi leid en herlig leilighet?

3 kommentarer:

 1. Fantastisk å leie leilighet. Vi gjorde også det flere steder i Sør-Am (og andre reiser vi har gjort). Herlig å kunne lage mat selv, man blir jo lei av å kjøpe ferdig mat ute til enhver tid. Flaks om en har vaskemaskin til å få vasket klærne skikkelig (i stedet for en delvis dårlig håndvask hehe). Klarer ikke holde meg, må bare tipse om Antilèn i Santiago de Chile, om dere vil trekke litt frisk fjelluft, bort fra eksosen, chille ved et fantastisk svømmebasseng omgitt av flotte, grønne gressflekker, omkranset av Andesfjellene. Svømmebasseng på toppen av et fjell. Det går taxi opp fra inngang til Park Metropolitano. Angrer ikke på besøket. Fantastisk:) Åpner 10-19 onsdag - mandag (stengt tirsdager).

  SvarSlett
 2. Piscina Antilèn ;) Har ikke fått lagt ut de fantastiske bildene derfra på reisebloggen min enda, men før eller siden kommer de. Mest sannsynlig etter dere har avlagt besøket til Santiago de Chile hehe. Skal dere besøke Valparaiso tro?

  SvarSlett
 3. Hallo du..
  Tusen takk for gode tips. Vi skal ikke innom Valparaiso slik det ser ut nå. Når vi ankommer Santiago de Chile er det helt på slutten av GAPadventure-turen vi skal delta på. Fra denne turen er over til vi reiser videre til Venezuela har vi tre dager til rådighet, så tipsene dine er gull vert :-)
  Legg ut noen bilder da, gleder oss til å se :-)

  - Beck & Back -

  SvarSlett