tirsdag 2. mars 2010

En liten tur i byen

Det går mye i gatevandring om dagen. I går tok vi til venstre ut av leiligheten, og vandret gatelangs. Målet var Museo Nacional de Bellas Artes, Museo de Arte de Latinoamericano de Buenos Aires og Cementerio de la Recoleta. For oss vanlig dødelige er dette altså Nasjonalgalleriet i Buenos Aires, Museet for Latinamerikansk kunst og til slutt den kjente kirkegården der deriblant Evita ligger gravlagt. Vi klarte en av tre, og det er ikke dårlig bare det!
Museet for Latinamerikansk kunst var en fint, lite museum med to av tre etasjer åpne. Her hang det i tillegg noen bilder av Andy Warhol (han med banana og hermetikkboksen). God stemning.
Videre gikk vi forbi en gigantisk blomst i stål, og en universitetsbygning som vi ikke vet nevneverdig mye om. Men fine ting å se var det.
Det skulle vise seg at Nasjonalgalleriet og kirkegården var stengt. Førstnevnte fordi det var mandag, og sistnevnte fordi vi bukte så lang tid på å ta bilder av hverandre på kafeen vi satt. Vi fikk ihvertfall tatt bilder av vaktholdet på utsiden av de ulike attraksjonene. Vi krysser fingrene for at vi har mer hell med oss ved neste besøk (i morgen).
Her er forresten to helt random bilder av Kjerstis ferdiggrodde meloner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar