fredag 12. mars 2010

Stemningsrapport fra Puerto Varas

Etter en relativt aktiv dag, var vi ute og spiste i går kveld. James og Carrie var de mest økonomiske i reisefølget og laget middag på hostellet (hvorpå de gikk på pub etterpå, så vi vet jo ikke om vinninga gikk opp i spinninga, men det har da ingen betydning heller), mens resten av oss gikk to kvartaler ned, og havnet på havna. Vi hadde allerede tidlig på dagen sett en finere restaurant som sto på stylter ute i vannet, så vi gikk dit først. Ingen hell. Folketomt, med priser som gikk langt over norske statsbudsjett (hvertfall på tidlig 1800-tall). Men det var absolutt ingenting å utsette på interiørbiten. Flott selskapslokale, og fine navn på rettene.
Vi gikk noen meter tilbake mot byen, og havnet inn på en annen liten plass med ulike stoler, panoramautsikt mot en vakker solnedgang og et gammelt piano som de stablet menyene sine på. Maten var nok en gang god, Kjersti spiste reker i hvitløk og Perik valgte stekt laks med kokte poteter (til dessert tok han et lårhalsbrudd og en pose kamferdrops).
Rosina i kransepølsa kom kl 20:00 da hele byen lå i skumring, mens fjellene i horisonten sto røde og feite foran oss. Da kunne ikke livet bli finere, hverken for den hvitløskstinkende, pensjonisten med laksebein mellom tennene, gampen (som fortsatt holder seg til grønnsaker) og resten av gjengen.

Nå er vi som nevnt i tidligere innlegg på vei til Pucon med buss. En tur som bare tar seks timer. God arbeidsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar