søndag 28. mars 2010

Hjelp, vi er smittet av liggesyken!! Del II

Vi er inne i vår åttende dag på Isla Margarita, og vi har ikke rukket å gjøre så masse. Det er jo så mange ting som hindrer oss fra å stresse rundt. Vi har badebasseng, solsenger, badestrand, strandstoler, bassengleker (ball!), hengekøyer, luftig veranda, AC hvis det blir for varmt ute. Vi kunne nevnt en meter til med hinder, men du fatter sikkert poenget. Vi har vært på farten i snart syv måneder, og vi begynner å bli litt seige i avtrekkeren. Vi tar Isla Margarita som et lite hvileskjær på vei til Cuba. Det har vist seg at pga påske er prisnivået (med unntak av på klær) gått kraftig opp, og da er det jo greit å bare ligge stille og bli brune (det er tross alt gratis).
Kun få meter fra hostellet vårt har vi en fin hvit strand med forhåndbetalte solsenger. Rett i nærheten finnes flere restauranter, som er flinke på sjømat. En rett som fort kan bli en gjenganger for oss er tomatsuppen med sjømat som er helt himmelsk.

Du lurer sikkert på dagens bilde. Da vi ankom hostellet var eieren fælt så kry av at de hadde eget fjernsyn med fullt av kanaler (nærmere bestemt 200, minst!), surround anlegg og DVD-spiller på hvert rom. Det han ikke fortalte var at opptil flere av kanalene (nøyaktig tre i følge Per-Erik som har gått gjennom alle for å sjekke) var av den voksne typen. Dette betyr at vi har tilgang til kjønnsorganer i alle vinkler 24 timer i døgnet. OG DETTE FINNER VI UT FØRST ÅTTE DAGER UT I OPPHOLDET!! Makan!

Trass i litt late dager nå, så har vi ikke vært liggesyke siden Fiji, så vi føler vi har holdt formen ganske bra. Ha en fin palmesøndag og til de av dere som skal på fjellet, husk dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar