lørdag 27. mars 2010

Fredag, men ingen gullrekke

Det begynner å bli lenge siden sist vi slang oss ned i sofaen etter endt arbeidsuke, med hjemmelaget mat, smågodt og gullrekke på tv-skjermen. Det er faktisk nesten på grensa til at jeg (Kjersti) savner vår alles kjære "eh... hmm.... fnis"-Skavland. Men, bare nesten. Stas skal det uansett bli neste gang det skjer! (Det med å slenge seg i sofaen altså. Etter arbeid. Sofa har vi - ikke arbeid.) Avsporing er vel ikke det beste ordet å bruke etter siste dagers tragiske hendelse i togverdenen, men dette var nå en gang en slik en.
Anyways, i dag har vi vært på kjøpesenter, og det er moro. Vi var på samme senteret her om dagen også, men hadde noen ærend igjen. Per-Erik hadde lagt av et par plagg han kanskje skulle kjøpe, og vi hadde sett et kjempestort supermarked vegg i vegg der vi hadde planlagt å kjøpe inn neste ukes middag. Dessuten er det artig å vindusshoppe i dette landet - utsillingsdukkene i Venezuela har nemlig enda større "dunker" enn dukkene i Miami, og de er enorme! På vei til senteret tok Robert, eier oss med til et annet kjøpesenter, et litt mer high class et. Vi skulle vente på han der i en halvtime mens han hadde et ærend i nærheten. Her fantes det både Bvulgari, Armani, Rolex og det som verre er. Og Superdry, som er en ganske tøff butikk, spesielt for gutter, og Periks favoritt. Det var faktisk på samme butikken på det andre senteret Per-Erik hadde lagt av noen klær, så vi måtte bare innom her også. "Tilfeldigvis" visste vi at de for øyeblikket opererer med 50 % på hele butikken grunnet påske, og da Per-Erik fant skinnjakka over alle skinnjakker var han bare nødt til å slå til. At den også passer til Kjersti gjør jo heller ikke noe ...

Halvtimen gikk og vi ble kjørt tilbake til det andre senteret, der vi surret rundt noen timer uten å kjøpe noe som helst. Per-Erik hadde jo ikke ei krone igjen etter jakkekjøpet (kun cash ikke sant, pga den dårlige offisielle kursen med kort), og Kjersti brukte opp sin shopping-kvote sist vi var på senteret (fant faktisk TO jeans som var tøffe OG passet fint - helt utrolig). Lunsjen ble, som så ofte før i så veldig mange land, inntatt på Hard Rock Café. Kombinasjonen god musikk, kyllingretter for Kjersti og Cheeseburger for Per-Erik blir som regel en for stor fristelse. Vi klarte nok en gang å unngå browniesen og eplekaka til dessert, så det kroppslige misbruket ble ikke altfor stort.
Etter endt lunsj og rusling storhandlet vi på supermarkedet. 5-6 middager, flere lunsjer, ymse snacks, solkrem, hårfarge og barberhøvler til under 500 kroner er godt kjøpt, mener nå vi. Dermed ble det hjemmelaget middag ála Per-Erik i kveld: biffkjøtt, hjemmelaget potetstappe og grønnsaker. Herlig! Hvorfor de på død og liv hadde plastpakkede griseører og nyfanget hai uten finne i sortimentet sitt må dere ta opp med butikkledelsen, ikke oss.
Her er forresten et helt random bilde av noen litt store meloner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar