mandag 14. desember 2009

Aran Sittinok, Ko Samet

Midt på Ko Samet, nærmere bestemt i vika som lystrer navnet Ao Wong Duan, litt innimellom de større resortene vil du finne Aran Sittinok. Plassen er drevet av et søtt lite ektepar som snakker sparsomt med engelsk, men er helt fantastiske. De har ikke mye, to rom med nesten felles veranda (kun avdelt av et åpent gjerde med skjell-på-en-snor port), der det ene rommet heter Liverpool, og det andre Manchester United. Rommene er utstyrt med kjøleskap, senger, flatskjerm og TV-dekoder for å ta inn ulike sportskanaler. Leien er lav (800 Bath per natt, desember 2009), inklusivt to flasker vann som du må hente selv i resepsjonen som også fungerer som internettkafe. De rengjør hvis du ber om det, og dopapir må du hente selv. Med andre ord kreves det en ørliten egeninnsats her, men det spiller virkelig ingen rolle til den prisen, og med de forholdene som er rundt hytta.

Rommene ligger drøye 100 meter fra vannkanten, men viktigere; 100 meter unna barstøy og folketrafikk. I bukta finnes det flere restauranter og barer som servere både thailandske og vestlige retter, og stranden er hvit med blått, varmt vann så langt øyet kan se.

Som du har lest er det ikke rare standarden, men rommene var gullende rene da vi ankom. Vannet i springen er som ellers på øya så som så, ergo benytt deg av vannet du får i resepsjonen. Vi kan anbefale plassen på det sterkeste, med forbehold om at du ikke søker fem stjerner med balkong rett ut i havet.


For kart over øya trykk her
Hostelet har ingen internettside, men visittkortet deres er her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar