onsdag 2. desember 2009

*Sychhhhhh* ... It'a all so quite

God morgen, godt folk av Norge. vi kommer med litt morgenstemning fra Bangkok. Vi ankom Thailand og Bangkok i går kveld, og etter bittelitt frem og tilbake satt vi i taxibil på vei til hotellet. Luksusdyr som vi er valgte vil et hotell nær Ekkamai Eastern Bus Terminal, som vi skal reise fra om et par timer. Hotellet ble Imperial Tara, og de har myk seng. Etter seks uker på lakeninnpakkede steinblokker var det en lykkelig gjeng på to som forsiktig kjente på senga i går kveld, før latteren bredde seg i rommet. Som du ser er ikke utsikten noe å klage på heller.

I dag tar vi buss til Ban Phe, en havnelandsby der ei ferge tar oss videre ut på Ko Samet. Men først skal vi spise frokost, og møte Susanne i hotellobbyen!! Vi gleder oss så masse til å se henne igjen, og for Kjersti er det sikkert godt å få andre feminine innspill enn det Per-Erik klarer å få til.

Dette kjære venner betyr at vi er tre og en halv time på buss og en halv time på båt unna paradis med sol, bading og noe mindre trafikk. Quite fantastic !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar