tirsdag 29. desember 2009

Farvel Thailand, velkommen luksus

Da har vi tilbrakt nesten en måned til sammen i Thailand, og det har stort sett vært veldig fint. Bortsett fra en litt uheldig førstenattsbooking på Ko Samet og litt gråvær på Ko Tao, har det vært mange deilige, varme og late dager. Det må vel sies å være den mest spesielle adventen og jula vi har hatt noen gang, men på tross av savn av venner og familie gikk det etter forholdene bra. Takk for alle pakker, meldinger, mailer og julehilsener, vi har satt veldig stor pris på det.

Vi er klare for nye utfordringer, og akkurat nå er vi på vei til Malaysia, nærmere bestemt Kuala Lumpur. Dette ble impulsbestemt et sted i Kina, da vi satt og funderte på hvor vi skulle tilbringe nyttårsaften, og dagene før og etter. Per-Erik foreslo Kuala Lumpur, og en halvtime senere var både flybilletter og hotell bestilt. Og hotell er det virkelig. Vi skal bo her. Et stort hotell i sentrum med fem stjerner over navnet sitt. Det har svømmebasseng av olympisk standard, treningssenter åpent 24 timer i døgnet og hele sju restauranter. Ikke var det dyrt heller, vi bestilte gjennom hotels.com, fant en liten rabatt, og betalte 500 kroner natta på deling. Slettes ikke galt for litt etterlengtet luksus.

Kuala Lumpur er en by vi vet lite om, så hvis det er noen som har vært der og har noen tips til aktiviteter i og rundt byen, blir vi veldig glade for det.

2 kommentarer:

 1. Høres herlig ut. Så kjekt å oppdage en ny reiseblogg. Spennende å reise rundt i 10 - måneder. Det frister. Har lagt til bloggen deres på min, slik at jeg kun er et tastetrykk fra å se hva dere opplever på veien;)

  SvarSlett
 2. Heisann..
  Så hyggelig at du følger oss på vår reise. Vi har vært inne på bloggen din og kikket litt, og det ser ikke ut som du lider noen nød du heller :-D
  Vi meldes og snikleses :-)

  :: perik ::

  SvarSlett