fredag 4. desember 2009

Ko Samet, lett som en plett.

Vi er ankommet sydenlivet avdeling Thailand, og det er lite som kan gjøre livet mer fullkomment. På onsdag slo vi på stortromma allerede før bussturen ned til Ban Phe. Taxisjåføren vi brukte lurte på om han kunne kjøre oss hele veien i stedet. Vi diskuterte frem en pris, og hadde plutselig privatsjåfør som tok hensyn til vannkjøp og tissepauser. Fergeturen ut til øya tok litt i overkant av en halvtime, og vi hadde en middels første overnatting.

I går morges leide Per-Erik moped, var på paradistokt, og vant jackpot. Midt på østsiden av øya (nærmere bestemt vika med navn Ao Wong Duan) havnet vår lille trio. Kjersti og Susanne fikk sol og solstoler. Per-Erik fikk litt arbeidsro til sine kjære kunder i Norge, bølger og hunder han kan leke med.

I dag tidlig har jentene vært ute å jogget, vi har spist frokost, og savnet Lars som kommer med flyvemaskin i morgen, lørdag. Vi har fått perfekte hytter vegg-i-vegg. Susanne og Lars sover i Manchester United (som er Lars sitt lag) mens Kjersti og Per-Erik sover i Liverpool (som Per-Erik er helt på knærne etter). Vi kommer nok til å få mange fotballdiskusjoner de nærmeste dagene, men som vi sier i fotballverden: "Cup er cup og ballen er rund. Sånn har'e allti´ vært".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar