søndag 27. desember 2009

Om strandliv og skum-party

I dag har det vært en beskjeden dag for oss reisende. Vi er smittet av liggesyken igjen. Men om man skal bære på en slik sykdom, er jo Patong Beach plassen. Vi tuslet ned til stranda i formiddag, fant horisontalen og stekte sideflesket og grillribba til sola takket for seg. Mot slutten av solseansen kom en solbrun, cool kar bort til oss, og lurte på om vi ville være med på skum-party. Prisen var 900 bath (ca NOK 156,-), og for den summen kunne vi drikke så masse vi ville de to første timene. Svaret Kjersti parerte med var sårende ærlig: "Nei takk, vi er nok for gamle og kjedelige". Han forlot så to meget smigrede, tilårskomne ungdommer.

Etter stranda gikk vi tilbake mot hotellet, og stoppet innom Håkans kafé som hadde salg på drinker og kjøttboller. Kombinasjonene kjøttboller i brun saus med potetmos, tyttebærsyltetøy og Mojito eller Summer Breeze var sær men meget velsmakende.

Vi er nå tilbake på hotellet en tur for å dusje, for så å innta Phukets nattliv. Tidligere har vi gått forbi en bar med Metallica- og AC/DC-logoene i neon på utsiden, så hvis dere er i området vet dere hvor dere finner oss. Skum-party kan rett og slett seile sin egen sjø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar