onsdag 30. desember 2009

Intern "epidemi" på hotellrommet

Først av alt: Til de tre mødrene som følger oss: Marit, Anne-Marit og Lisbeth, det er absolutt ikke noe alvorlig. Det er helt normalt å bli litt ufs fra tid til annen.

For en morgen. Våknet i klokken 09:13 til dørklokka. En smilende servitør kom inn i rommet med en trillende tralle full av mat. Frokost til herskapet. Siden prisen er omtrent den samme fra å spise nede på frokostkafeen til å få det servert på salongbordet vårt, valgte vi den enkle løsningen i dag. Det kan kanskje være like greit, siden Kjersti våknet opp og følte seg litt pjusk. Lekmannen, (Dr.) Graf. Ing. Per-Erik kunne konstatere at praten satt litt mindre løst, samt en litt varm panne (som ble bekreftet med termometer like etterpå). Pasienten hevder at hun bare er litt slapp, men hva vet vel pasienter *Phøyth*. Dr. Per-Eriks beste råd var uansett å holde sengen, og heller lade opp til morgendagen.

Per-Erik har brukt formiddagen på å jobbe litt, og er nå på vei ut døra for å utforske nærområdet, og kanskje til og med finne en restaurant til i morgen. Resultatet fra feltarbeidet blir lagt frem senere.

I tillegg har vi fått en fin mail i dag: Alex og Gemma som vi møtte på Fiji er på vei inn til Kuala Lumpur for å feire nyttår med oss. Dette skal bli kjempekoselig. De har brukt tiden siden sist i New Zealand og i Malaysia (slik vi har forstått det), så det skal bli morsomt å utveksle erfaringer og skåler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar