mandag 24. mai 2010

Broadway Hotel NYC, USA

Så godt som i krysset 101st street / Broadway ligger Broadway Hotel NYC. Enkelte ganger presenterer de seg også med hostel i navnet sitt, da de i tillegg til å ha dobbeltrom med do og dusj på rommet til en pris over vårt budsjett, også har to-manns sovesal, i praksis et ganske stort rom uten noe annet enn køyesenger og en vask med speil i hjørnet, og toalett med dusj på gangen. Det er også alt vi trenger for å bo i New York. Byen er tross alt på utsiden, ikke inne på rommet! At sengetøyet og håndklærne byttes hver dag er jo en skikkelig bonus, som vi ikke forventet, men er veldig takknemlige for. Rotet på rommet er ikke inkludert i prisen, men er streng tatt prisen å betale for å ikke ha klesskap. Hostellet tilbyr også ulike aktiviteter som gratis gåtur med guide, ulike bar-tours (til ulike priser). Vi benyttet oss ikke av noen av dem, men de så veldig bra organisert ut.

Det som gjør Broadway Hotel så bra er fellesområdet. På baksiden av lobbyen er det et stort rom med flatskjermer, internettkafé, kjøkken med kjøleskap til egen mat, brus- og godteriautomater og mange mange godstoler og en skinnsofa. Taket er fylt med høyttalere, og hver dag (hele dagen) er det relativt nye filmer på skjermen. Gratis WiFi forekommer også i varierende hastighet (tregest på kvelden og ganske ok på dagtid).


Vi har hatt et supert opphold, og er glade for at vi klarte å finne en såpass god deal så "sentralt" på Manhattan. For vårt rom betalte vi rundt NOK 400,- per natt (mai 2010). Det inkluderer endel skatter og avgifter som ikke er innbakt i den opprinnelige prisen du finner på nettet. Nærmeste Subway ligger på 103rd street/Broadway altså kun få meter fra Hostellet. I tillegg er hostellet behjelpelige med det meste inklusiv shuttel eller taxi til flyplass, sending av favoritt TV-show eller hva det måtte være.


For å komme i kontakt med hostellet, klikk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar