onsdag 5. mai 2010

Saily Pérez, Havana, Cuba

Vi fikk visittkortet til Saily Pérez av vår reiseoperatør i Havana, og hadde vi visst om plassen før hadde vi aldri tatt inn på hotell under vårt opphold i byen. Saily Pérez sin lelighet har trolig en av Havanas beste beliggenheter. Hun bor rett overfor Revolusjonsmuseet, eller ganske så midt i smørøyet av alt som skjer om du vil.

Leiligheten er nylig pusset opp, ikke slik eierne egentlig kunne ønske seg med kolonialske søyler, marmor og annet snacks fra en svunnen tid, men med nye fliser på badet, fine gulv, moderne møbler og fin kunst på veggene. Rommet vi bodde på lå i andre etasje, og var langt roligere enn Hotel Florida (link) som vi bodde på tidligere. Rommet hos Saily hadde kjøleskap, myk seng(!), AC, klesskap, safe og bad med dusj og toalett på gangen. I tillegg har huset et større rom med to 150 cm senger som passer for en større familie.
Prisen hos Saily er 30 CUC (ca NOK 200,-) per natt, 4 CUC (ca NOK 27,-) for frokost per person og 10 CUC (ca NOK 68,-) for middag per person (middagsprisene varierer i forhold til hva man bestiller) i april 2010.

Som en bonus på toppen av dette, jobber Saily hos reisebyrået San Cristobal, og kan på dagtid hjelpe deg å planlegge hele oppholdet ditt på Cuba. Vi benyttet oss av dem, og kom veldig gunstig ut økonomisk sett. Vi kommer garantert til å bo hos Saily neste gang vi er i Havana, får bare håpe det ikke er fullt der.

For å komme i kontakt med Saily Pérez:
Adr.:
Calle Monserrate no. 155
e/ tejadillo y Chacón
Le Habana Vieja, Ciudad Habana

Tlf.: (53 7) 863 4920
Mob.: (53) 5 296 7855

e-post: lcuevasm@infomed.sld.cu (Hun leser mail HVER dag, og snakker engelsk godt!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar