torsdag 20. mai 2010

Rusletur i New York

Vi er og blir litt bedagelig anlagt. På grunn av striregn den 18. mai, valgte vi å bruke hele dagen inne i en sofa på hostellet vårt. Heldigvis kom det en 'face' rundt klokken 16 som først av alt dro oss opp til å spise frokost, for så senere få på oss klær og treffe Andreas og hans folk. Utrolig hyggelig å snakke norsk med andre enn hverandre igjen.I går sto vi opp i dugelig tid, gikk ut i høstværet, og misjonen for dagen var å skaffe billetter til en musical. Øverst på lista sto The Phantom of the Opera, og den ble det. På Times Square, finnes det en billettbutikk som selger rabatterte billetter til show som går samme dag. Her er det førstemann til mølla-prinsippet, og køen er lang. Gulroten er at i andre enden kan billetter til favoritt-musicalen din ligge å vente til opptil halv pris. Vi fikk 40% rabatt på våre billetter, og endte opp med å betale 157 dollar for to billetter. Steike dyrt, men tross alt siste rest av kosekonto-pengene våre som var øremerket til musical-billetter allerede i september i fjor. Hvis du vil lese mer om rabatterte billetter på Times Square, klikk her.
I mellomtiden mellom billettkjøp og forestilling, vandret vi litt gatelangs, kikket på mennesker, kjøpte billetter til Alice in Wonderland 3D på IMAX-kino i dag, og bildetagning.
The Phantom of the Opera var storslagent. Vi har ingen evner til å analysere showet, men sangen var overlegen, effektene gode, og historien tåretrillende. Det er kanskje en grunn til at det er den musicalen som har gått lengst på Broadway. Vi er forelsket i show, bare synd at lommeboka sier noe annet.

Nå er vi på vei for å møte flere kjentfolk, følg med for fortsettelsen.

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Etter det jeg skjønner går turen nå mot slutten. Jeg vil få takke for at jeg har fått "følge med" dere gjennom mange land. Det utvider horisonten for den som sitter på en haug i Totenvika og ser ut over Mjøsa ;)
  God tur hjem. Viken II åpner til helga, så da passer det godt med hjemreise, hehe.

  SvarSlett
 2. Så koselig at du har fulgt oss på vår reise. Vi har hatt en helt "ut av en annen verden" opplevelse, men er nå trygt tilbake i Norge med god matlukt fra kjøkken og masse fin familie rundt oss. Fine bilder du har på bloggen din forresten :-)

  Kjersti & Perik

  SvarSlett