fredag 14. mai 2010

Hostel Miami Beach, Miami, USA

Hvis du er en person som er glad i futt og fart, og i tillegg liker godt tilrettelagte plasser, har du å melde deg på Hostel Miami Beach. Hostellet ligger godt plassert på niende gate, South Beach, nært til alt du måtte trenge, hvis det du trenger er shopping, strand, pene mennesker, restauranter, tatoveringsplasser og uteliv.
Da vi ankom ble det spilt livlig musikk i lobbyen, og det største skiltet var type neon og budskapet gjennspeilet litt stemningen på huset: Cold beer! Vi sjekket inn, og fikk god hjelp av resepsjonisten. Det trådløse nettet var gratis og raskt, men dessverre fungerte det kun i lobbyen. Inkludert i prisen var alt av mat, det vil si frokost, lunch og middag. Vi fikk kun med oss en lunch, og det var et pizzastykke som smakte akkurat så amerikansk som det skulle (positivt).
Rommet vårt var OK, med to 150 cm senger, en pitterliten flatskjerm på veggen, kjøleskap, AC, og bad med dusj og toalett. Det syntes godt at dette rommet hadde vært med på en og annen fest, men rent var det og klor luktet det.

For de som ikke plages av stor trafikk av feststemte 23-åringer på første ferie lenger vekk enn Grand Canaria (eller om du for all del er en av dem) anbefaler vi plassen. Lokaliteten er gull, og prisen (US $ 100,- mai 2010) er heller ikke så alt for gal hvis du får med deg alle måltidene, og i tillegg benytter deg av tilbud som: strandvolleyball, VIP-tur til Nikki Beach (utested), dagsturer til Key West og Everglades (koster ekstra) og så godt som daglige fester og andre aktiviteter. For litt sartere sjeler (skriv: de som sover lett) kan vi kanskje anbefale andre plasser langs South Beach (det skorter sjeldent på ledige rom i området, bare bestill litt i forkant i høysesongen). Vi sov som steiner begge to, og hadde et supert opphold på Hostel Miami Beach. De var også behjelpelige med å ordne leiebil for oss.

For hostellets hjemmeside, klikk her.
For å bli fan av hostellet på Facebook, klikk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar