mandag 10. mai 2010

En Toyota med bremser, takk

Allerede etter et litt langt døgn i Miami velger vi å reise. Begge har vært her før, og hovedhensikten med South Beach som vi nå er på er å selge dyre ting til rike, vellykkede og pene mennesker. Siden modellbyrået ikke har betalt oss lønn enda (vi jobber jo strengt tatt for bananer om dagen) ser vi liten grunn til å menge oss.

På Hostellet vi bodde, var de behjelpelige med å finne leiebil for de fire dagene vi skal tilbringe på hjul i Florida. Miami Beach Rent A Car er plassen som hadde en Toyota Corolla til overs som BeckBack skal benytte. Ekstra stas var det jo også at bilen er utstyrt med bremser som så langt ser ut til å ha fungert. Det skal sies at innleggets bilde er mer vårt håp av hvordan bilen skal se ut, da vi ikke har sett den enda. Vi betaler totalt US $ 250,- for fire dager med fri kjørelengde og alt av forsikringer. En pris som er god sammenliknet med de store, kjente plassene. Faren er vel at vi møter en 92-modell Corolla med rødt panser og grønne, gjennomrustede skjermer. I så fall kan vi med sikkerhet slå fast at bremsene sikkert er bedre enn på mange av de nyere modellene.

Vår plan er ganske enkel for vår lille road trip: Vi skal på Walmart og kjøpe billig Yogaball, vi skal kjøre ut til Key West og vi skal til Everglades og se på alligatorer. Er det noen som har forslag, så kom med dem fort, for vi starter å kjøre NUH!

Nå har vi i tillegg meldt oss på konkurransen Reiseblogg2010 der det konkurreres i å ha den beste reisebloggen i 2010. Vi håper at det er flere enn oss som setter pris på bloggen, og at vi med det har en mulighet til å score høyt i konkurransen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar