onsdag 20. januar 2010

BeckBack Sixpack treningsleir - dag 1

Første dag av vår intensive treningsleir er unnagjort. Klokka her i Brasil er ca 20:00, og det er to rimelig slitne backpackere som ligger med hver sin mac på fanget. Takket være jetlaget som fortsatt er der, begynte dagen i dag 6:15, så det blir nok ikke seine kvelden på oss i dag heller. På grunn av begrenset bagasjeplass har vi ikke med oss så mye treningstøy, så på kveldsøkta i dag var det en backpacker og en beachboms som troppet opp i treningsrommet.

Oppsummering av dag 1:
Morgenøkt: PE og KB: Svømming, ca 30 minutter.
Dagøkt: PE løp, 30 minutter og mageøvelser. KB løp, 40 minutter.
Kveldsøkt: PE og KB styrke armer og overkropp, 45 minutter.

Dagens vondter:
Per-Erik klager over belastningsvondt (jeg ba han definere vondtene) i venstre skulder. Han har antydning til vannblemme på høyre stortå. Han kunne også kjenne litt smerte i høyre håndledd under benkpressøvelsen. Ellers står det etter forholdene bra til.

Kjersti er litt stiv i nakken, etter å ha svømt i store bølger i et litt for smalt basseng. Høyre skulder er litt øm, men det er den for så vidt alltid, det heter ikke kronisk betennelse for ingenting. Den opererte høyrehofta (gammel ja) prøvde å skape seg litt tidligere i dag, men nå kjennes den grei ut. Ellers bare sliten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar