tirsdag 26. januar 2010

BeckBack Sixpack treningsleir - dag 6

Vi er noen ubrukelige treningsleirdeltakere. Det var vel litt mye forlangt at vi skulle trene flere ganger om dagen i over en uke UTEN å møte litt motstand OG i tillegg spise sunt. Det gikk jo ikke det. Motivasjonen er vanskeligere og vanskeligere å få tak i, og godteri er godt. Det er jo en grunn til det navnet. Første økta i dag ble midt på dagen, selv om vi sto opp rundt 8. Per-Erik skulle svømme og Kjersti skulle i sal, og så hadde vi planlagt å bytte til andre økta. Så lenge bassenget kun er 2 meter bredt (og ca 12,5 meter langt) er det en stor fordel å være alene hvis man skal få noe treningsutbytte. Per-Erik fikk gjennomført sin svømmeøkt uten forstyrrelser, men da vi kom ned igjen på ettermiddagen og Kjersti oppdaget en gammel, hårete, bleikfeit lationo i det overdimensjonerte badekaret forsvant siste bittelille rest av motivasjon ut av kroppen, og økt 2 ble meeeeget amputert for henne. Per-Erik understreker at han har vært litt flink i dag, men da er det viktig å påpeke at han også har spist en stor porsjon brownies med is. Så det så.

Oppsummering av dag 6:
Dagøkt: PE svømming, 45 minutter, KB styrke overkropp/armer, 45 minutter
Ettermiddagsøkt: PE løp, 15 minutter og styrke bein/mage, 30 minutter, KB mage/rygg, 15 minutter (juhu)

Dagens vondter:
Per-Erik har ikke vondt noe sted i dag heller, den slasken. Begynner nesten å bli litt kjepphøy.
Kjersti har mest vondt i viljen. Der gjør det til gjengjeld veldig vondt.

2 kommentarer:

 1. Late dråg kan dere vel ihvertfall ikke kalles! :) Flinke dere er! Stå på, dere vil nok få lønn for strevet når dere tar fått på stigningene opp til 'himmelen' :-p Får ikke fulgt dere på noen dager da jeg selv setter nesen mot Florida for litt velfortjent kos, sol og sommer, høy cosmofaktor og mye shopping, until then - have a blast og kos dere helt vanvittig!! Keep ut the good work!!
  Klem fra treningsnarkis-på-vei, Trine :)

  SvarSlett
 2. Hei Trinemor..
  Det er helt i orden at du ikke følger oss på noen dager når du har en slik grunn. Kos deg masse i sola, med drinkene og sammen med fine folk (ja, for folk er veldig fine, spesielt på south beach).
  Klemmer fra treningshuene BeckBack

  SvarSlett