torsdag 28. januar 2010

BeckBack Sixpack treningsleir – dag 8 og oppsummering.

Vi er nå ferdige med den berømmelige treningsleiren vår, for i morra sjekker vi ut av Olympiatoppen avdeling Brasil og vender snutene ut mot kysten. De siste par dagene har blitt litt amputert for Per-Erik sin del, siden har stort sett har tjenestegjort svært nære doen. Fin slankekur da om ikke noe annet. Juks, mener selvfølgelig resten av deltakerne. Kjersti fikk da uansett en fin avslutning på perioden i dag, med svømming før frokost og treningssal på ettermiddagen.

Oppsummering av dag 8:
Morgenøkt: KB svømming, 1000 meter, PE toalett, 1000 meter.Ettermiddagsøkt: KB hurtig løp, 20 minutter, styrke bein/mage/rygg, 40 minutter, PE hurtig toalett, 20 minutter.

Oppsummering av hele treningsleiren:
Vi hadde jo ikke de mest brutale målene, det er tross alt begrenset hva man får endret på i løpet av ei drøy uke. Det viktigste vi har oppnådd er uansett det at vi faktisk har kommet i gang med litt trening, OG at det var ikke så forbaska ille. Det ble litt mindre slitsomt for hver økt på tredemølla, litt mindre kjipt å stå opp tidlig for å gå i bassenget og bittelitt mindre vondt i musklene etter hver styrkeøkt. Vi har fortsatt vondt i viljen fra tid til annen, men det tror vi ligger der latent. Vi håper nå at vi klarer å følge opp denne gode starten med litt fysisk aktivitet noen ganger i uken framover. Hver dag blir nok litt i overkant, men annenhver kanskje. Dere kan gjerne være vårt politi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar