lørdag 16. januar 2010

Golden Mango Inn, Siem Reap

Etter en fin busstur fra Phnom Penh kom vi til Siem Reap busstasjon. Der sto en tuk tuk å ventet på oss, bar vår bagasje (stakkars mann) og tok oss til Golden Mango Inn.

Den første som møtte oss var hostelets eier og driver, Sony. Han smilte fra øre til øre og snakket utmerket engelsk. Han satte seg ned med oss nykommere, og informerte oss om alt som var å finne på hostelet, og hva de kunne hjelpe til med for at oppholdet vårt i Siem Reap skulle bli så bra som mulig. Et virkelig pluss er at hostelet har gratis transport rundt i Siem Reap, og hvis du vet hvor lang tid du kommer til å bruke, henter de deg også. På den måten gjør det ikke noe at du bor i helt i sentrum.

Alle medarbeiderne på Golden Mango Inn er godt opplært i takt, tone og god service. Rommene er rene, maten i restauranten er god og frokosten gratis (toast med syltetøy og kaffe). De kan hjelpe til med å arrangere turer til Angkor Vat, og eksotisk nok har de en krokodille-farm i bakgården. Vi var storfornøyd med vårt opphold, og kan gjerne anbefale hostelet videre til reisende i alle alderstrinn.

For hostelets bookingside, klikk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar