onsdag 13. januar 2010

Hong Kong, mer enn ei bakgate?

Vi ankom Hong Kong på tidligkvelden i går, etter en hektisk dag full av overraskelser. Da vi skulle sjekke inn på flyplassen i Siem Reap fikk vi beskjed om at vi kun hadde flybillett til Bangkok (der vi egentlig bare skulle mellomlande), da flyet vi hadde bestilt videre til Hong Kong ikke fantes. Vi måtte uansett bruke billetten vi hadde, selv om den ikke tok oss helt frem, så vi takket ja til å ta ut bagasjen i Bangkok, og ta problemet videre derfra. Da vi gikk inn på nettet før første flyvning så vi imidlertid hvor bikkja lå begravd. Flyet fra Siem Reap til Bangkok gikk som vi hadde bestilt 12. januar, mens den andre flyvningen gikk dagen før, altså 11. januar. Vi er riktignok fleksible, men dette ble vanskelig selv for oss. Vi sendte noen kjappe mailer til hostelet i Hong Kong og reisebyrået vi har booket turen til Hong Kong igjennom, satte oss på flyet og krysset fingrene.

Vel fremme i Bangkok fant vi en representant for Sirilankan Airlines (som vi egentlig skulle fly med), som smilende booket oss over på et Emirates Airlines-fly som forsvant ut av Bangkok fem minutter senere enn planlagt flytur.

Etter en rotete taxitur, og litt leting fant vi frem til vårt hostel, Yes Inn. Rommet er klaustrofobisk lite (enda godt vi allerede i Vietnam fant ut at vi ikke lider av klaustrofobi), men sentralt. Vi hadde en slapp kveld med serier og nettpoker. Eneste utskeielsen var Per-Eriks jakt av Burger King og Mentos. Nå skal vi se om Hong Kong har mer å by på enn små rom og bakgårder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar