fredag 29. januar 2010

På bøljan blå

Da er vi inne igjen etter en fantastisk dag her i Parati. Vi spurte jo innehaveren av vårt hostel om hva han anbefalte oss å gjøre, og han fikset oss en avtale med en skånnert (skrives nok kanskje ikke sånn), for en hel dags cruising. Det er den mest populære aktiviteten her, og det var supermange båter klare til å fylle opp med turister. Heldigvis hadde vår hostel-mann, David, god peiling og booket oss inn til et selskap som ikke pleide å fylle båtene så altfor fulle. Vi var vel omtrent 40 stykker til sammen, og det var akkurat passe.

Vi stoppet flere ganger underveis på forskjellige strender, og vi kunne svømme, snorkle og sole oss. Lunsj fikk vi også kjøpe og kald drikke, noe det var et stort behov for. Hele dagen satt det en kar og klimpret på gitar og sang brasilianske schlägers, noe som først falt godt i smak hos BeckBacks, men som kanskje ble litt mye etter hvert. Vi har også fått en ny kompis. Vi husker ikke hva han heter, men han lignet veldig på en blanding av Al Pachino fra Scarface og en Kjersti gikk i klasse med på videregående. Han snakket som Al Pachino også, noe som var underholdene.
And then I punched him in the face, you know. He was talkin´shit about me, so I just punched the old guy. Okei, I was shitface, but he was talkin´ shit about me!

Han har jobbet i mange år som reiseleder for GAP i Sør-Amerika og kjenner til alt som er smart å gjøre og kjenner alle som kan fikse det for oss. Vi møter nok han seinere i kveld, da vi faktisk skal en tur på byen, noe som ikke skjer så ofte. Kanskje det blir surfetimer på oss en av dagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar