mandag 11. januar 2010

Sol og trening i Siem Reap

Etter gårsdagens tempeljakt var det i dag tid for litt ro, og solskinn på lettkledde kropper. Av vår vert Sony fikk vi i går anbefalt Borei Angkor Resort & Spa, et flott hotell med både basseng og treningssenter. Etter en litt treg start på dagen kom vi oss til bassengkanten, betalte ti dollar for å bruke hotellets fasiliteter og la oss til rette. Per-Erik lå mesteparten av dagen og småduppet, mens Kjersti leste seg opp på Hong Kong, som er vårt neste reisemål.

Da sola sank fant vi veien til hotellets treningsrom, og slo i hjel en liten time svettende, men med så mye bedre samvittighet. Treningsrommet har alt det nødvendige av sykler og manualer, og i garderobene er det badstuer, steam-badstuer, samt varme og kalde boblebad. Det er godt å være i gang igjen. Denne lille treningsrunden vekket oss, og du skal se at BeckBack i nær fremtid kan skryte på seg det ene og andre på treningsfronten. Det er bare å vente i spenning.

Etter løfting, dusjing og bobling fant vi oss en tuk tuk, som tok oss til bargata i Siem Reap. Der fant vi oss en mexicansk restaurant på andre siden av den kjente baren "Angkor What?". Maten var kjempegod og drikken kald.

Nå er vi tilbake på hotellrommet og er klare for avreise. Vel, vi er klare for avreise etter at bagene er pakket, og hotellregninga gjort opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar