tirsdag 12. januar 2010

En svipptur til Hong Kong

Vi er nå på vei til vårt aller siste stopp i Asia for denne gang, nemlig Hong Kong. Vi har jo allerede vært i Kina, og mange vil vel kanskje mene dette er en liten omvei ettersom neste stopp er Brasil, og det kan vi vel si oss enige i. Grunnen er så enkel som at da vi kjøpte flybillettene i vår, så hadde vi planer om å innom Sør-Afrika også, og da måtte vi fly fra Hong Kong. Nå ble den planen endret, og siden det var mye billigere å beholde de opprinnelige flybillettene, bare endre dato for utreise, blir Sør-Afrika kun mellomlanding denne gangen.

Nå har vi altså forlatt Kambodsja. Vi tilbrakte tre netter i Phnom Penh og fire netter i Siem Reap og har hatt et fantastisk opphold. Det er mye å se og oppleve i dette landet, og vi har nok bare fått med oss en liten brøkdel, men nok til å like oss vanvittig godt her. Folk er hyggelige og hjelpsomme, prisene er gode, været har vært strøkent og maten god. Vi ber ikke om mer vi.

Nå er vi som sagt på vei til Hong Kong. Hva vi skal finne på der har vi ikke helt planlagt ennå, men det skal være noen fine turgåingsmuligheter der, så det har vi i alle fall lyst til å bruke litt tid på. Det er bare rundt sju uker til vi skal surre rundt i fjellene i Peru, så det kan være greit med litt forberedelser …

Er det noen som har noen andre forslag på aktiviteter, eller har vært på noen fine gåturer de kan anbefale, tar vi i mot slike tips med stor glede og kjærlighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar